Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns t o m synlig!

Pappret knycklas!
Papperskorg överfull!
Skrivandet gick ej ihop...
men inifrån hördes rop
på det som ville komma ut
och lufta sig, se världen utifrån!

Men utloppet var stängt...
Men det som var tänkt
det trycker på så...

Så nu vet jag vad jag bär
en PRATBUBBLA det är...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-13 17:47



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja så är det, man vill så gärna hitta orden. Det är stopp, är som en propp!
2018-01-14

  Eva Langrath VIP
Hög igenkänningsfaktor
2018-01-14

    ADI Nehlin
Känner igen mig i detta! väl skaldat.
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt