Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till H och J

På det sättet älskade solen med mörkret
Att de första strålarna försiktigt trevade in genom fönstret
Bjöd upp till dans och
Smekte något som snart försvann
Sade:
Ikväll möts vi igen
Älska med mig då

Låt er kärlek skapa denna symbios




Fri vers av Durga
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-14 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Durga
Durga