Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som glad är...

Nere på stan såg jag en kvinna i
blåklintsfärgad kappa komma
emot mig... Runt om halsen hade
hon en halsduk i regnbågens
färger. När kom närmre
såg jag att det var en före
detta granne som jag inte
hade sett på länge...

Så jag sa till henne, så roligt att
se dig igen, det var så länge sen sist...
Och du ser ut som den vackraste
dalkulla i kappan och den vackra
halsduken! Otroligt snyggt!
Den är ju pricken över i...

Tack sa hon, men hon härmar mig...
Mig, sa jag, inte har jag en så´n grann
kappa... Hon fortsatte, att jag klär mig
ju så färgglatt... Det har hon börjat
med också... Innan vågade hon inte
ta på sig det färgstarka, men nu
har hon upptäckt, det piggar
ju upp henne...

Hon har blivit gladare...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-19 19:41



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint tycker jag, som ULJO säger hon har kommit ut!
2018-01-20

  ULJO
Hon har kommit ut och mött sit rätta jag och den sanna verkligheten. Det behöver vi alla göra, inte stänga in sig
2018-01-20

  Eva Langrath VIP
Fint
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt