Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång klädsnobb

Om man går fort
och alltid ler
då det sker
att ingen ser
att man har samma
gamla kläder på sig hela tiden...
När man inte byter plagg ofta
för det är ju så att man älskar
för mycket sina gamla jeans
och sin överåldriga kofta!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-20 16:13



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jaa, finkläderna sliter man ju av sig så fort man bara kan
2018-01-21

  ULJO
Man ska använda det man trivs med
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt