Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återträff i himlen

Jag bygger mig en drake
som jag kan färdas på
Den för mig till molnen
där himlens färg är blå

Jag reser ensam bort
från jordens hårda krav
Jag kretsar runt i frihet
högt över land och hav

Färden går till stjärnorna
där många har sitt hem
Dit flyr de förgängliga
nu vill jag möta dem

Jag träffar alla själar
som en gång lämnat mej
Den jag helst vill möta
är min spröda lilla tjej

Min resa bland molnen
blev drömlik och sann
Du gjorde mig så lycklig
när jag dig återfann

Sen dagen du gick bort
har sorgen varit svår
Att se att du mår bra
gav läkning till mitt sår

Nu kan jag återvända
med draken till jorden
Att du har hälsan kär
står på pränt i orden

Att kärleken är evig
det kan jag nu förstå
När allt verkar ändlöst
så kan man lyckan nå

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-06 21:51



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
2024-01-08

  Eva Langrath VIP
Vacker dikt om sorgens väg och möten i en annan värld. . De vi saknar har för alltid lämna kärlek till oss kvar.
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO