Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är vi nu

En motorväg av ljus mellan städer
Ett åskregn av tårar slår mot mitt tak
En lättsam vind genom skogen
Mellan träden i ett regn utanför en stad
Längs ett järnvägsspår man ser på distans
En landsväg i natten i en bil någonstans

I ett badkar med vatten fyra trappor upp
Ögon som möts i tystnadens stund
Tårfyllda ögon, läppar som leker
Ett hjärta som slår, som slutligen sviker
Kärlek är kärlek, men allting tar slut
Mitt hjärta är ditt, för mig finns bara du

Vilsen bland träden, jag har tappat min riktning
Var på väg någonstans, men fastnade här
Alla lögner jag sväljer var aldrig på riktigt
Världen omkring mig faller långsamt isär
Mellan träden i fjärran syns ljus på distans
Från en landsväg i natten intill en bil någonstans




Fri vers (Fri form) av AdrianBerg
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-28 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra debut.
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

AdrianBerg