Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev egentligen den här på engelska. Men jag läste igenom den och märkte att den skulle göra sig ganska bra på engelska. Så ta del utav den, det är inte alltid jag skriver om så djupa tankar som dessa.


Förlåt mamma och pappa

Jag faller
Denna smärta, denna sorg
Varje sekund som går
Gör att tankarna blir hemskare
Så trött, Så ensam.
Trött på att känna sig så ensam
Vart fanns ni när mitt liv dog?

Jag tar mitt sista andetag
Mina själ är död
Mina ögon kan inte längre le
Hatet, Vreden
Varje dag som går
Är jag glad för att jag överlevt

Ni kommer aldrig få se
Det som vilar inom mig
Jag tar med mig mina tankar och min smärta
När jag lämnar det här ”livet”

Ni skulle aldrig förstå
Ni ser det ni vill se
Det här är sanningen
Sanningen om mitt liv
Om smärtan
Om vad ni har gett mig

Trots att ni är mina föräldrar
Vill jag gärna säga att jag hatar er
Önskan om att vreden ska försvinna
Fortsätter att endast vara en dröm
Jag kan inte låta bli
Förlåt mamma och pappa,
Men jag kan inte säga att jag älskar er längre




Fri vers av Elfwitch
Läst 598 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-05 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfwitch
Elfwitch