Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, tvivel, hopplöshet och acceptans


Min kära

Är det dig jag ser där?
Klarar jag mig mer här?

Så djupt gled den dolken som hittade hjärtan.
Så djupt i mitt inre, den hittade smärtan.

Vart är jag, säg finns jag, vad är resonans?
I livet jag lever, mest ej ingenstans.
Så klart som en stormvind som river i landet,
precis som min lycka, den fanns sen försvann det.

När purpurra skyar, förtrollat mig väl,
tog du sen adjö, ja du sa ditt farväl.
Att se leva i glömska och sagorik önskan,
att så ekivokt kunna leva i grönskan,
av en dröm full utav saknad och kärlek min kära.
Till dig alla tankar jag våldsamt förära.
En önskad som bottnar i den min fäbless,
vaknar IO till slut från sin givna tristess.

Copyright" (©) Peter Boman 2020-12-17




Prosa av Peter Boman
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-30 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman