Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖG TID:

Att se om sina vårkläder
för nu lovas ju varmare väder...
Men för att vara på säkra sidan
både på in- som utsidan
bör man ta med mössa och vantar av ylle
för att värma knopp som nylle
och varma händer är ju inte dumt heller
när man handen fäller ut
för att hälsa
så fort man ser
käre vännen
som så klart också gett sig ut...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-02 14:36



Bookmark and Share


  ULJO
Inte lätt när våren kommer för snabbt att vara redo
2018-04-04

  lodjuret/seglare VIP
Vilken sorts människa en är beror väl på dagsformen, vädret och programtablåns möjliga samstämmighet med verkligheten? Så även om en annan kan 'förutse' chanserna för olyckan. Kanske det beror på högst egna omständigheter om ropet hörs 'hallå där, köp blåbär' eller om budskapet skall bli 'tänd inte den där lågan'...
2018-04-02

  Feliaxel VIP
Vårens dilemma är väl kläder
2018-04-02

  Johan Strömstedt
Nu spritter det, härligt!
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt