Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bihang


Vill inte vara din
visdomstand
Inte heller din blindtarm.

Gnagande.
Skavande.
Onödig.

” Den kan sitta kvar. Eller avlägsnas.
Vad väljer du? Operation?”

Jag har varit en oxel.
Jag har varit ett livgivande organ.
Så, jag går själv!




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-04 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol