Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saxar snabbt


Önskar att håret fått växa.
Det hade kunnat visa,
att tiden vi delade var lång.

Det är så lätt att saxa snabbt,
när man vill undan.

den här gången
högg vi oss i magen

Du samlar hårbollar till nästa bo.
Jag enar min kull,
skriker att det är stöld.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-05 16:20



Bookmark and Share


  Myy VIP
Så underbara dikter du skriver ( och jag är kräsen). Bra ordförråd utan att fastna i överdrivet ordflöde. Naturlig känsla för rytm. Djup.
Bra jobbat!

2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol