Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några helt överflödiga texter, som läsaren (inte du) nyfiket studerar, för att använda senare i sin avhandling om utvecklingen i spelet Kricket i Australien 1915 till 1916... Stavas det så? I talspråk, tevelisionen...


Onödig(a) förklaring(ar) 2012 05 03





Nöden, som av nödvändighet bör vara en kvinna, är (ibland) uppfinningars moder. Hur skulle de annars kunna som värkas fram?

-

Om hon har att välja mellan att leta efter brevet hemma och att ringa och erkänna att originalet 'mystiskt förkommit' i bostaden.. Då börjar hon med att berätta för en väninna, sin gruvliga hemlighet.

-

Kvinnor är konstiga. Det är det din far (kanske den rent biologiska även) alltid försökt att få dig förstå. Bli inte feminin, säger han till sin enda dotter, för feminina människor, de går int att begrip sig på. Att han själv inte blev född till kvinna, det är ju faktiskt inte något det går att med framgång anklaga honom för.

-

Det finns en anledning till att hon går omkring och fiser. Hon har ätit frukt. Vindruvor, närmare bestämt. Utöver att hon glömt att ta med såpbubblorna hemifrån. Om en man ses blåsa såpbubblor, är det nog pojken i honom som... Om blåsaren är kvinna behövs ingen förklaring. Män blir aldrig äldre än tolv år, har chefen för ... ... sagt i tevelisionen.

-

Hon tog avskedet från soldaten med viss (bajonett-)fattning. Sadlade om från advokat och flygöverste till ryttarinna i VM samt mästare i grekisk-romersk gyttjebrottning. Sandaletterna samt kärleken lade hon på is och gick på tå över bottenviken via en färja med ovissa förbindelser. På hyllan lade hon även öppna och stående biljetter till lätta avdelningen i operabarens bakficka gjorde sig till god vän med en löjtnant vid reserven som gjorde sin sejour samt kur i den schweiziska vaktparaden*.
(*Om någon undrar, så är landet en republik. )




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-09 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP