Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enträget

Hackspett. Hackspett.
Hack...

Kör huvudet i väggen,
enträget.

För att komma ut på andra sidan?

Hack.

Uttänkt och planerat?

Hack.

I monoton strategi för att slippa tänka?
Hack.





Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-15 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol