Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gudsbeviset


Be be be my Bible

"Ty så älskade Gud världen att Han utgav sig för att vara sin egen son."

Därför är Han far och son till sig själv
och sin egen villkorslösa orsak.
Han är A och O,
fAdern och sOnen,
från evighet till evighet,
självskapande och självbekräftande.

Finns det något med ovedersägligt bevis för Guds existens
än att Han finns oberoende av alla bevis
vare sig för eller emot Hans existens?




Prosa av Algotezza VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-19 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP