Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2:a mötet

jag minns

hur hundarnas skall

hördes innan

jag hann fram

till dörren

 

ringde på klockan

och du öppnade dörren

jag såg

ditt svarta linne

dina slappa byxor

all hud var sken

 

delade måltid

hamnade på betryggande

avstånd i soffan

och pratet gick

blickarna kände sig för

tid var något

väldigt avlägset

 

ett fönster

stod på glänt

och när du

gick på toa

såg jag ut

på stjärnorna

och tänkte

så många

vi är

 

och på den

vägen är det

 

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-11 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö