Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



VI ÄR FORTFARANDE UNGA


















vi är fortfarande unga
i ett slott av ensamhet

var är vi på väg
när natten mörknar

när vi glömmer varandra
för de liv vi levt

för den sorg som lagrats
som gett gåvan

och bortom den,,,,,,,,

var där
där jag landar

några gånger är jordelivet
ett mysterium

som jag befester
gåtan, inte lösningen,,,,,,,

nerven av allt liv
komande spillror

kanske

tid

finns.














aldrig igen
aldrig mera,,,,,,

vad är vi nu, var är vi
på väg.





Fri vers av Jonas Hagén
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-16 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén