Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flätad

 

när vi

trycker oss

mot varandra

flätas våra vener

 

tillsammans




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 339 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-25 09:59



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Liten text som säger mycket. Vackert skaldat!
2018-06-27

  Eva Langrath VIP
Vackert om en djup symbios
2018-06-25

    Lars Gullberg
Dikten blir likt en röngenbild. att försvinna in i en annan människa. Att flätas ihop, vackrare än så blir detinte.

Tack Bjarne Du håller kvaliteten

fint
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö