Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The beckoning of lovely


Apple pie with vanilla sauce

Breeze on my nose when I walk by a lake

Coffee smell on a beautiful summer morning

Do my favorite thing at my favorite time

Elephant dance

Finding the most cherished memory back

Go for it

Home is where I find peace

I believe in magic

Joy can be shared

Kindness is a choice

Love you

Make a splash

Now or never

Open a surprise present

Pick up my loved ones at the airport

Queen of mine

Read night stories to my baby

Smile at a stranger

Tea time in an English garden

Use my positive energy

Visit friends

Wonderful things happen

Xie xie

You are welcome

Zero problem at all




Fri vers av bluedröm VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-12 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP