Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poäng! Tagen av blomäng!

I blomvärlden
lyser skönheter svala
hett och starkt lockande
till en, ja även så pockande...
De kan dofta och gå an, utan
en enda rörelse syns minsann
men vårt öga och vår själ
där alltid gott landar
jag tror deras invit
inte beror på fåfänga alls....

Jag tror de också ett nyfiket
vafalls på oss vill slänga...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-14 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt