Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till oigenkännlighet


Varje dag har jag lagt mjuka kronblad
framför dig
och skrattat daggpärlor
för att skydda dig från min sorg

men det är ju ditt fel
att ansiktet är skrapat i grus
till oigenkännlighet

Det var du som höll mig i hästsvansen
och red mig till helvetet.

De där daggpärlorna är svetten
som rann
för dig




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-28 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol