Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsett vad


Du sätter färg på min höst,
eller du gör den svartvit.
Oavsett vad så gillar jag det.

En storm i mitt lugn,
eller ett lugn i min storm.
Oavsett vad så gillar jag det.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-31 12:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol