Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur går det till nu då...

Politik kan delas in i klasser två
Verktyg eller Fiender. Är det verkligen så?
Folk blev verktyg, nå´t don...
Och Fiender fick, vilken aktion???
Denna tes kom Friedrich Nietzsche på...








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-02 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt