Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara buga för!

Se inte en motgång
som en fiende...
Det kan vara
en förklädd vän...
Som öppnar ögat
på en, för något som
man inte själv hade
sett i tid, utan den...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-02 19:15



Bookmark and Share


  ULJO
Motgångar kan vara framgångar
2018-09-03

  Max Poisé VIP
Och framför allt de dörrar som öppnas!
Tänkvärt!
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt