Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakbladet är min bästa vän

Det har blivit en vana
Att gömma mig på toaletten och tar fram min kära vän
Det ska vara alldeles mörkt annars är det inget vits
Den här tiden älskar jag
Rakbladet är den ända som lyssnar på mig
Han gör som jag vill att han ska göra

Jag mår dåligt när jag kommer ut från toaletten
Konstigt att ni inte har sett det
Men ni kanske har sett men inte vill se
Ni kanske skämms för att ni har en dotter som jag
det borde ni göra för det skulle jag göra om jag hade en dotter som jag
Jag skämms helt enkelt för mig själv

Ibland längtar jag upp dit
Där drömmer jag om en massa av folk som vill lyssna på mig, bara mig
Så därför har jag planerat hur jag ska ta mig dit upp
I hemlighet, för att ni ska slippa mig




Fri vers av _Alice
Läst 806 gånger
Publicerad 2006-06-12 21:52



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow... Är helt stum just nu, det är som om du just beskrivit och klätt Mitt liv i ord...

Enkelt, välformulerat perfekt språk med bra flyt.
Känner verkligen igen mig denhär dikten
Bara måste spara den...
2006-07-24

    rainbow
Säger som Estelle: du ska inte skämmas över dig själv. Och det finns människor som vill lyssna på dig, men jag vet hur svårt det är att prata.. Och när det blivit en vana, något man inte kommer ur så kan man inte tänka att det någonsin kommer vara annourlunda, men det går. Det gäller att orka.. Ta hand om dig och skriv gärna!
2006-07-01

  *Camilla*
Jag vet hur det känns,
jag vet allt, men endå inget.
Jag vill bara försvinna bort.
bort i tomheten.
Men jag skriver mig bort
där får jag vara ensam ett tag
Jag får skriva vad jag vill göra
Hur jag vill ta slut på livet.
Jag skriver det, och det skapar en fantasi
Och bättre en fantasi än att jag
gör det på riktigt.
Jag förstår dina känslor i att inte synas
Eller att folk inte vill se
Vill inte se vad som försigår i den
tragiska lilla flickans huvud, vad hon gör
mot sig själv.
Oh ja, jag vet precis hur det känns, att
vara glömd, att inte synas. Man skriker, och
skriker, men folket bara går förbi, blinda över
vad som egentligen försigår.
Dom hinner inte alltid se, innan det är försent.
Hoppas det inte händer med dig. Hoppas dom ser snart.
Prata med någon, en psykolog eller nått.
Det har inte hjälp mig, men det kanske hjälper dig.
Man vet aldrig, men försök

Ha det bra.
skriv gärna till mig!
2006-06-15

  Estelle VIP
Du ska inte skämmas över dig själv om du nu utgår ifrån dig själv.
och jag vet hur svårt det är att låta bli, för jag sitter i skiten själv :p
skriv! det hjälper! (iallafall för mig..)

Ta hand om dig
2006-06-12

  Nattis83
Smärtsam text du har skrivit. Den gör ont att läsa. Hoppas att det inte är skrivet efter personliga upplevelser utan att det är dikterat (???) Bra skrivet, texten berörde mig. /Natalie
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

_Alice