Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blabla.

Sviken av allt och alla.
Det känns som en hel värld står emot en.
Mig, mig, mig, är det bara jag
alla bara prata bakom ryggen
även de som man trodde va ens så kallade \"VÄNNER\"
Bara för att man gör ett misstag förtjänar man inte en andra chans?
Folk tror illa om en bara för att man ha hört ryktern.
känner mig sviken av allt och alla .








Fri vers av _Alice
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-08-21 21:26



Bookmark and Share


  Svante
Riktiga vänner kan gå vidare med en trots att man gör några små eller medelstora misstag. Det är väl lätt att prata bakom ryggen, men bättre att prata direkt med den person man har en konflikt med.
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

_Alice