Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så sant skrivet!

Här om dan sa jag,
mina röda färger de tar
alltid för fort slut... Då sa folk
till mig, att jag har ju andra kulörer
använd dem... Men jag sa, det går
inte alls hem ... När det gäller
mina kära vänner, när jag skriver
till dem då gäller bara en valör!
Då skall de känna i ordens glöd
att min kärlek för dem
den är ju inte bara klar
utan den är ju alltid
starkt lysande röd!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-07 13:53



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Rött ska det va
annars blir de inget bra

2018-09-11

  Palett
Ja, en fin text om kärlekens färg i skrift.
2018-09-07

  Feliaxel VIP
Fin tanke att visa sina vänner kärleken med att använda kärlekens färg i skrift
2018-09-07

  ULJO
den röda färgen, kärlekens färg, lysande
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt