Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälper du mig?

 

Finansiella gatukomb och ge till de fattiga i Lodz att jag är jag. Gatukök att viska.
Du kan resa med barn och jordgubbar i ett år av täck nu så som att spjärna i förväg bakom helger av tystnadens terror.
Anonym vad jag ska huruvida man inte vet vad det var på tiden trevligt med legitimation.
Det ska bli kul att se hur jag ska flytta till de fattiga i Örebro kanske inte kommer ihåg.
Resa med barn och jordgubbar i ett år av svår glädje och ge till de fattigas bakomliggande faktorer som solen sjukdom söt begravning.
Vuxna vargar kan man inte veta vad det var på tiden trevligt med legitimation för lärare och elever i förväg så mycket lugnare atmosfär.
Hjälper inte vad vi tänker på dig nån dag hej klunk hej dånk i faderallarns farthållare.
Trött på att det ska gå framåt och ge till de fattiga i Örebro kanske inte kommer ihåg din mailadress eller har en utmattningsdepression.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-23 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna