Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirror, mirror on the wall...

Spegel, spegel på väggen här
det är inte allt du ser av mig här
men gå förbi det lager som du ser
skall du upptäcka att det finns mer...

Ingen kropps inre utanpå ses
går ej att ses där, vad som kan ges
Här finns en glöd, även ett hjärta med
inte bara i ett steg, utan i alla skred...

Så glöm utsidan, den ju inte alls språkar
om vad jag med mig bär om nå´n mig råkar
se mig som en möjlighet en "friend"
inte bara nu utan till: "The end"!

























Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-25 13:33



Bookmark and Share


  ULJO
En uppdatering av den gamla sagan...............
2018-09-25

  Feliaxel VIP
Insidan är det som räknas säger man
Då kanske vi skulle ha den utvändigt i stället
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt