Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös, med skratt generös!

Ett skrattanfall
kan få en dumbom på fall
utan att ett ord blir sagt!
För den kom ju ur takt direkt
det va´ la göööör käckt
att få till en sådan
välsignad effekt?





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-26 18:36



Bookmark and Share


  Rise Little One
Smittande skratt ...
2018-09-28

  Lars Hedlin
Skrattet läker mycket!
2018-09-27

  ULJO
Humor och skratt är välgörande för själen
2018-09-27

  Feliaxel VIP
Man mår bra av skratt
2018-09-27

  limerick
Skratta bör man
annars dör man!
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt