Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totalt fel!

Pappor ratas inte alls...
När barn vill prata när de
är ledsna... Det är så här det går
till då, barn tar upp det som
har hänt dem, med den
FÖRSTA av föräldrarna
som de träffar på
vid det tillfället!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-29 11:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja, ..., ibland är mammorna hemma mer än papporna och tvärt om...
2018-10-01

  lodjuret/seglare VIP
Som tur är går det att ta del av texter, med eller utan budskap, samt även delvis bibehålla en egen inställning samt åsikt... Så även om tavlan har en delvis annan färgskala eller färgsättning, iakttagaren av den inte nödvändigt ser allt i 'svart och vitt'...
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt