Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, inte den som bor i Eskilstuna... En annan gosse. Ibland förklaringen enkel. 'Det ordet finns inte' eller 'Det heter inte så på franska'. Ta inte texten på för stort allvar. Jonny Bengtsson finns inte på riktigt.


Oroligt men sant (1)




Jonny Bengtsson har slutat gå på bio. Nej, inte på grund av de 'nya' telefonerna. Han förnekade sig själv att få se slutet på filmen för att han ville 'vara först in på toaletten' så snart upplösningen närmade sig. Så den gick han ofta miste om och tröttnade nog på det. Numera har han visserligen att välja mellan att känna sig nödig eller onödig.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-02 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP