Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupsinnigt?

Många år i liv...
Ej viktigt! Men dess djup bär
innehållet där...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-05 18:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Livet är ett äventyr, så varför sitta och vänta på ens egna liv, att det genom någon annans försorg skall börja sitt skeende, då det liksom läsningen av texter, är del av en levandes upplevelse.
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt