Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv


Höstlöv
Drömmer om henne i sina drömmar
Flyger flyger
Jag vet inte vart jag ska gå
Silhuett av tid
meditation
        stretch
Finns det en början och ett slut?
Ändå gränslös?
Tänk inte på det
Tänk inte på det
Men har fortfarande
vinter
       Vårblomma
Och skönheten i den första sommaren av kärlek




Fri vers (Fri form) av bluedröm VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-05 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP