Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyda kroppspråk!

Munnen ler brett, säger ett
det åter lockande så hett...
Men när man ögonen har sett
som liksom kroppen har gett
en signal med ett helt annat bett...

Man känner en aning av svett...

Då förstår man det här kan gå snett!
Då är det rätt och slätt
bara att sätta full sprätt
och göra ett: Ta till reträtt!
Så nätt, så nätt
men sen runt hörnet
kuta bort fort som i stafett!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-10 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt