Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur du tänker


jag vill veta
hur du tänker
när du säger
en sak
men menar
en annan

hur du tänker
när du
ignorerar
mina sms hela dagen
och låtsas som
ingenting
på kvällen

hur du tänker
när du
ser mig i ögonen
och lovar
att jag är
den enda
men ler
och kollar bort
när jag
höjer ögonbrynen

hur du tänker
när du
bokstavligt talat
kastar allt vi byggt upp
i golvet
och hånskrattar
åt spillrorna

ja
jag vill veta
hur du tänker
när du avvisar
hon
som är beredd
att ge dig
allt




Fri vers av selma..
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selma..