Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om mörker

släcker lampan
mörker
sluter mina ögon
mörker
öppnar dem igen
mörker
tänder lampan
mörker
men på ett annat sätt

mörker är inte längre utvändigt
det finns överallt
mörker uppfattas inte längre av ögonen
alla sinnen äe inkluderade
mörker är inte längre en del av mig
det har långsamt ersatt allt som tidigare var jag
utkonkurrerat min själ

trots det dras jag till ljuset
eldar, stjärnor, fyrverkerier
som att jag vill radera mig själv




Övriga genrer av selma..
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-29 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selma..