Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad jag går igenom


jag har

raderat
våra bilder
men de
finns
kvar på
näthinnan

blockerat
ditt nummer
men
kan det
fortfarande
utantill

bränt
det du
aldrig
hämtade
men din doft
har
bitit sig fast

gråtit
men
det
tar
aldrig
slut

vet du ens
vad jag
går igenom?




Fri vers av selma..
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-11 00:45



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
känner igen mig, vi skriver av oss
smärta sorg men även glädje.
2018-11-11

    AA VIP
Din känsla är väl fångad. Sorglig. Skrivandet är en form av terapi. Liksom för mig.
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

selma..