Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp


du är
en tjuv

du tog
en bit
av mig
jag aldrig
får tillbaks

jag har läst
gamla dagböcker
för att
minnas
vem jag var
innan dig

för
jag har
glömt

hjälp




Fri vers av selma..
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-11 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selma..