Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är du inatt?


jag går
vaken
genom en sovande stan

ensam
omringad
av fallande snökristaller

lugn
tyst
en ensam vindpust
får träden
att sjunga

snön
lyser upp
gatan
i samarbete
med månen

utandningsluft
bildar galaxer
som expanderar
och till slut
skingras

en fråga
vilar
på min tunga

var är du inatt?




Fri vers av selma..
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-11 01:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint bildspråk
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

selma..