Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brunnit ut


fatta
att vakna
en morgon
och inse
att det är
för sent

att hela livet
passerat

att alla
möjligheter
runnit ut
i sanden

att ditt liv
gått åt till
att tvivla
att dröja
att vela
att tveka
att hymla
att vackla
att hesitera
att tveka
att vänta

och snart
har alla ljus
brunnit ut




Fri vers av selma..
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 01:28



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
oj den var skarp!
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

selma..