Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är redo


kom
viskar jag
jag är redo
ta mig
bit mig
slå mig
riv mig
slit mig
i stycken
för
när inget
längre
betyder något
och alla
vi kände
har gått
hem
lovar jag
att jag
är
din
och bara
din




Fri vers av selma..
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-11 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin utlämnande text
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

selma..