Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smart i fart...

Blond polis, stoppar en blond tjej!
- Körkortet? - Hur ser detta ut säj?
- Fyrkant med bild på!
Får spegel! Ser in då!
- Du är polis! Det visste jag ej...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-22 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt