Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slag i taget...

Den sägs vara en sak så skön
att hålla i, även för en grön
som för första gång
precis kommit igång
att slå en puff med biljardkön...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-29 08:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skoj jämnförelse
2018-11-30

  ULJO
KUL JÄMFÖRELSE MED BILJARDKÖN
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt