Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smittar av sig...

Kommentator saknas i Ellös
folk sa, ta vem som helst! Då valdes tös...
Hon sa: -Går ej bra...
jag tappar tonen ja...
Det blev 0-0! Jag blir också mållös...




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-30 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt