Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bussa på och med...

Hur får man bilfabrik på plus?
Gör som Ford öppna bara rätt sluss...
Hur går det då till?
Lätt om du bara vill
på bil ha Focus och vara buss...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-11-30 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt