Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så det är det här du ser när du tittar på mig. Du måste ju bara vara nyfiken, för att vilja repriser det äventyret genom att titta två gånger. Ibland begår människan ett misstag. Ibland upprepar jag det till och med, trots jag tror mig kunna min historia.


Ibland begår jag misstaget att börja...





.
Orsaken till att, tysta individer sällan säger något, beror på att de verkar ha en stark instinkt för egen överlevnad.

..
En målande beskrivning om hur att göra saker och ting finns som bok att ta till sig av genom läsning, humant nog eftersom en då inte behöver höra någon berätta om hur görandet går till. Länge har det annars funnits program på teve, som få människor verkar se på som annat än ren underhållning. Ingen, med vettet i behåll, ser väl en 'gör-det-själv-serie' i avsikten att följa instruktionerna där instruktören påstår att det skulle vara 'en barnlek' att bygga en veranda eller kakla ett våtutrymme? Men så finns det böcker för 'amatören' i egna hemmet. Blir det fel så skyll på den som skrev boken.

...
De som påstår att det skulle vara 'barnsligt enkelt' att montera själv, något köpt som finns levererad i delar och med en beskrivning på ett läsbart språk, kan ju simpelt prova själv. Själv plockar jag gärna upp kartongen i butiken och går bet redan där. Med litet tur finns det personal i affären. Ibland förstår de sig på inköpets spännande strapatser även. Om den klarar pärsen bevisar de att personen 'har varit med förut'.

....
Utmärkt sätt att vara politiskt global.
Vore som att ha polsk riksdag,
valet som i Nordamerika,
regeringen som i Italien
och väljare som i Ryssland, Albanien, Japan
och Tjeckoslovakien omkring 1955.
Det var helt enkelt 'bättre förr'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-30 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP