Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal...

Vad fick Jesus apostlar ihop
detta undrade då en liten glop...
Han fick ju direkt
ett svar och så perfekt
det blev ett dussin vid varje scoop...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-28 10:24



Bookmark and Share


  ULJO
Kul limerick
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt