Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 10.1.2019 - (grön illusion)

 

när ett ansikte

i TV får en grön ton

kallas det glaukom

 

2019-01-10  17:42

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-10 17:07



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skarpsint reflektion! Aha håhå!! Alla aliens kommer tydligen inte från yttre rymden... somliga skapas närmare ens inre sfär?!
2019-01-10

  Poeten Salvador VIP
Är det starren som fungerar så? Jag har grå men ser bara suddigt på höger öga
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP