Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig står den still!

Fördriver tiden?
Aldrig jag! Den fördriver
ju sig själv och oss...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-15 13:07



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Tiden är en gåta som driver oss till vansinne ibland
2019-01-15

  ULJO
Den går alltid. Fort när man inte vill, långsamt när det är tråkigt. Men konstant rör den sig
2019-01-15

    ej medlem längre
Genial iakttagelse. Även jag åker snålskjuts på tidsaxeln.
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt