Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att en smula förklara mera verkligheten, för de som möjligt ovetande äro. Fontänen på bilden är belägen just på Mariatorget som är en park, gärna beträdd och solsutten i om sommaren.


Dagens förklarade ord 2019 01 21




Bostaden
-
är en plats som exempelvis Stockholm eller Götebro, vilka fick stadsrättigheter från en gosse med intresse av att just sätta bo i staden. Öreborg är en plats utan slottspark, medan städer som Stockholm samt Palmblad och Trosor som just förtvivlat saknar en. I hörnet av Hornsvägen vid Mariafloret och Tringvägen ligger en länge bokandel vilken systrar visst har utsikt mot ormande Fontän. Sätt gärna din fot i den i jakt på kastade mackor och slagna slantar samt lägg näsan i blöt där för en lös skruv.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2020-04-16 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP